Szabados Tímea

Tánctanár, Táncművész, Koreográfus, Drámapedagógiai asszisztens. A tánc számomra egy örök szerelem. 8 éves koromban találkoztam vele először és ez azóta is töretlen. Pályámat fitness -és showtáncversenyzőként kezdtem Béres Alexandra egyesületében. Egyéniben magyar - és európa bajnoki címet szereztem, míg csapatban sikerült elhoznunk a világbajnoki aranyat. Miután abbahagytam a versenyzést, folyamatosan tánckurzusokon vettem részt a Táncművészeti főiskola és a Budapest Dance Theatre szervezésében, ezzel párhuzamosan pedig Földessy Margit színiiskolájában tanultam színészetet és drámapedagógiát. 
A színházi táncos képesítés megszerzése után olyan darabokban szereztem színpadi tapasztalatot, mint a Vámpírok bálja musical, Hair, Shrek a musical, Fame, Van aki forrón szereti, Godspell, Dzsungel könyve. Jelenleg szabadúszó táncosként dolgozom több színházban is, vidéken és a fővárosban egyaránt. 
Emellett Magyarország három vezető színiiskolájában (Földessy Margit, Thália Tanoda, GNM) tanítok gyerekeket és felnőtteket egyaránt táncolni. Koreográfusként a Hair, a Fame és a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című darabokat jegyzem. 2017 nyarán szerepelhettem a FINA vizes VB záróshowjának produkciójában a Recirquel Company vezetésével.

További információ itt.