.

SZINKRONIZÁLÁS KARÁCSONYRA - GYERMEKEKNEK!

Ha unalmas már a sok játék, és inkább élményt szeretne ajándékozni gyermekének, akkor lepje meg azzal, hogy kipróbálhatja milyen szinkronizálni egy ismert mesét vagy filmet, ahol kaphat egy kis ízelítőt a szinkronizálás világáról. 

A Thália Tanoda saját szinkronstúdiójában kipróbálhatja milyen érzés egy szinkronstúdióban állni és a hangját adni híres színészeknek vagy mese karaktereknek. Egy izgalmas 5 óra hosszás mikrofon előtti gyakorlatos workshop keretén belül tapasztalhatja ezt meg. 

Teljesüljön ez az álma 2020. január egyik vasárnapján 14-19 óra között, ahol 2 szinkronszínész és Walla Ervin szinkronrendező, hangmérnök lesz ebben a segítségére. 

A workshop ára: 20.000 Ft

Az workshopok létszáma limitált, maximum 10 fő tud egyszerre részt venni egy kurzuson, hogy megfelelően és koncentráltan tudjunk foglalkozni minden egyes vendéggel. 

Az ajándékot 10 éves kortól ajánljuk, a már biztosan olvasni tudó gyermekeknek. 

Foglalását a jelentkezes@thaliatanoda.hu címen tudja megtenni.

A névre szóló workshop vouchert a Thália Tanodában tudja átvenni az összeg kifizetése után. (Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. "C"épület, 1. emelet)

SZINKRONIZÁLÁS KARÁCSONYRA - FELNŐTTEKNEK!

Ha mindig is érdekelt a szinkronizálás világa, akkor most itt a remek lehetőség, hogy kipróbáld milyen érzés egy szinkronstúdióban állni és a hangodat adni híres színészeknek. Egy izgalmas 5 óra hosszás mikrofon előtti gyakorlatos workshop keretén belül tapasztalhatod ezt meg.

Teljesüljön az álmod a Thália Tanoda saját szinkronstúdiójában 2020. január egyik vasárnapján 14-19 óra között, ahol 2 szinkronszínész és Walla Ervin szinkronrendező, hangmérnök lesz ebben a segítségedre.

A workshop ára: 20.000 Ft

Az workshopok létszáma limitált, maximum 10 fő tud egyszerre részt venni egy kurzuson, hogy megfelelően és koncentráltan tudjunk foglalkozni minden egyes vendéggel.

Kérdd karácsonyra vagy lepd meg magadat vele!

Foglalásodat a jelentkezes@thaliatanoda.hu címen tudod megtenni.

A névre szóló workshop vouchert a Thália Tanodában tudod átvenni az összeg kifizetése után. (Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. "C"épület, 1. emelet)